FEATURED

WHAT’S TRENDING

  • If you need us well be here  Find more
    1 week ago by marykayus If you need us we’ll be here. ☝️ Find more bathtime bliss at our bio link.  #MaryKay 
  • We love these MaryKay Chromafusion dynamic duos! Drop a
    5 days ago by marykayus We love these  #MaryKay   #Chromafusion  dynamic duos! Drop a , ❤️, or for your favorite!
  • LVE your skin! Discover TimeWise products that are right for
    4 days ago by marykayus L❤VE your skin! Discover TimeWise products that are right for you at our bio link.  #MaryKay 
  • Happy EarthDay! Did you know that MaryKay has planted more
    19 hours ago by marykayus Happy  #EarthDay ! Did you know that  #MaryKay  has planted more than 1 million trees around the world? Grab your SPF and make sure to enjoy some time outside today.
  • Our buildable limitededition Mary Kay Lip Tint takes you from
    7 days ago by marykayus Our buildable, limited-edition† Mary Kay® Lip Tint takes you from barely there to stop-and-stare.  #MaryKay 
  • Theres nothing quite like driving a Pink Cadillac! Learn more
    7 days ago by marykayus There’s nothing quite like driving a Pink Cadillac! Learn more about the Mary Kay opportunity and the amazing things you can accomplish at our bio link.
  •  Skincare paling SELAMAT Set Botanical Effects   Set
    5 hours ago . Skincare paling SELAMAT Set Botanical Effects ✨. . Set Botanical Effects terdiri daripada 2 jenis bahan botani utama yang bermanfaat utk smua jenis kulit: .  #1  SILYMARIN merupakan antioksidan yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melegakan dan menyegarkan kulit. .  #2  LUO HAN GUO juga dikenali sebagai 'buah panjang hayat' yang tinggi kandungan antioksidan dan amat berkesan dan dipercayai merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . _ Bulan April ada  #HotItems  untuk set ni, dapat 10% Discount untuk set terdiri daripada ; 1x Cleanser, 1x Freshen, 1x Hydrate, 1x Mask (Scrub). . (3) : BE Formula 1: Kulit
  • Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener  Apa itu Softener?
    4 hours ago Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener ============================ Apa itu Softener? Toner ke?? Sebenarnya dia "macam toner" tapi bukan toner sebab softener Mary Kay ni ALCOHOL-FREE, means dia tak mengandungi alcohol seperti toner Apa yang SPECIAL Timewise Moisture Renewing Softener ni?? ❤️❤️❤️ Softener ni mengandungi asid hyaluronik (bukan asid hydraulic ye..) dari tumbuhan. Asid Hyaluronik terkenal sebagai agen kelembapan dan awet muda. Asid Hyaluronik boleh meningkatkan kandungan kelembapan kulit anda dan pada masa yang sama mengukuhkan halangan kulit; iaitu, lapisan luar kulit anda. Satu halangan yang sihat kelihatan dan berasa lebih lembut, licin, dan plumper-semua mercu tanda kulit yang kelihatan lebih
  • PROMO BOTANICAL EFFECT 10 OFF   set basic skincare
    5 hours ago PROMO BOTANICAL EFFECT 10% OFF . . set basic skincare mengikut jenis kulit...benda murah sekarang kan,buat apa nak tunggu tak de promosi..boleh grab sekarang 10% off . . jomm rawat kulit sekarang dengan botanical effect . .  #aenIBCMarykay  #semishinelipstick   #lipstickkmarykay  #timewise3d  #skincare   #noncomedogenic  , #foundationmarykay   #aenaziz_beauty   #beautyconsultantmarykaymy   #marykay   #skincare   #produkskincare   #lipstick   #produkkecantikan   #beautyconsultant   #nakcantik   #bazarpaknilprodukkecantikkan   #sayapakaisayajual   #onlineshopping   #onlinestore   #shoppingonline   #skinvigoratebrush   #timewise3d   #marykayalorgajah  #marykaytampin   #marykaymelaka  #marykay 
  • SPF? BasicallySPF Sunscreen Sunblock ni fungsi dia lindung dari sinar
    4 hours ago SPF? Basically..SPF, Sunscreen, Sunblock ni fungsi dia lindung dari sinar UV jugak. Tapi tak paham lah apa beza tiga ni betul tak? Jom kita pergi in details. SPF dulu k.. . Ringkasnya, SPF adalah singkatan dari perkataan Sun Protection Factor. Kandungan SPF dlm sesuatu produk menggambarkan berapa lama kulit kita terlindung dari bahang UV selepas kita apply produk tersebut. Simple analogi nya mcmni, katakan kita tak pakai apa2 produk, kemudian kita berjemur tengah panas..berapa minit yg kulit kita boleh tahan bahang tu sebelum mula sunburn? Ingat lg Melanin? Makin gelap kulit kita, makin byk jumlah Melanin dan makin lama kulit
  • SKINVIGORATE BRUSH MARY KAY  beauty tool yang membantu mencuci
    4 hours ago SKINVIGORATE BRUSH MARY KAY . beauty tool yang membantu mencuci sehingga 85% lebih bersih beebanding tangan . berus yang halus dan lembut tidak merosakkan kulit . 400 pusingan per minit untuk mencuci lebih berkesan . exfoliate fizikal yang berkesan dan diuji secara klinikal . mengeluarkan kotoran di pori dan membaiki kulit yang berjerawat . 1 box ada 2 brush dan 1 tahun warranty . . Note : boleh digunakan bersama cleanser jenama lain . Hubungi sy, Beauty Consultant Anda, Miss Puteri . 0139177050 . FREE POSTAGE FREE CONSULTATION TRUSTED CONSULTANT ORIGINAL PRODUCT  #marykay   #skincaremarykay   #marykaybeautyconsultant   #beautyconsultantmarykay   #marykaykl   #marykayperak   #marykayperlis   #marykaypenang